Tykkään katsella muiden blogeista tällaisia ”viikkokatsauksia”, mutta itse olen ollut viimeaikoina aika epäaktiivinen puhelimella kuvaamisen kanssa. Tällä viikolla ryhdistäydyin ja täältä tulee pieni katsaus menneeseen viikkooni. Mielestäni puhelimella otetuissa kuvissa on usein kiva arkinen tunnelma, kun kuvia on tullut otettua silloinkin, kun kameraa ei ole jaksanut kaivaa esille. Jotkut ovat saattaneet nähdä pari näistä kuvista, mutta suurin osa on kaikille uusia. Mitä mieltä olette tällaisista postauksista? Haluatteko välillä jatkossakin katsella tällaisia kuvia?

kollaasi1_Fotor1

1. Maanantai ja uusi viikko lähtevät mielestäni parhaiten käyntiin kunnon treenillä! Tällä kertaa vuorossa olivat sh’bam ja combat. 2. Tämän hetken lempismoothie, ohje täällä 3. Synttäribrunssilla Tin tin tangossa 4. Synttärikakkua samaisessa paikassa

1. Kylmä! 2. Melonia, porkkanoita ja jakso Pretty Little Liarsia, johon olen tällä hetkellä ihan koukussa. 3. Lounasta 4. Välipalahetki

1. Aamulla lähdössä salille 2. Illalla kuulumisten päivittämistä ystävän kanssa viinilasillisten äärellä 3. Tofusalaattia koululla 4. Ja vähän eritasoista ruokaa, nimittäin maistelumenu Tomi Björkin ravintolassa Farangissa. Saimme joululahjaksi lahjakortin kyseiseen ravintolaan, ja ruoka oli kyllä mielettömän hyvää!

Seuraavaksi ohjelmassa on iso mukillinen vihreää teetä ja pari jaksoa Pretty Little Liarsia. Ihanaa loppuviikkoa vaan kaikille!